MAGNIFICOV TRADICIONALNI KONCERT V DRUŽBI SEMIŠKE PENINE

Magnifico tudi letos ostaja zvest tradiciji in 25.12.2020 ob 20. uri pripravlja koncert na spletu, na lastni spletni televiziji Dom Svobode. Ob nakupu EXTRA-VIP karte poleg dobite tudi specialno MGNF penino - Zlato Semiško penino.

VSTOPNICE SO ŽE V PRODAJI na povezavi:

https://www.entrio.si/event/magnifico-tradicionalni-bozicni-koncert-8659?fbclid=IwAR2L_gnoHV31cMzg77Vez2Tkpi-v0CqK5hvOKbfEdt_CWaJCTnfQMmPKhcg

Absolutni rekorder, ki že dobrih 16. let ohranja tradicijo božičnih koncertov in slovi po razprodanih Stožicah, tokrat pripravlja programsko drugačen koncert. Če je zadnja leta več kot 11-tisoč ljudi romalo v največjo dvorano v Ljubljani, plesalo in prepevalo na vsa grla, bosta tokrat prevevala domačnost in toplina.

»Ker ste doma, pridem jaz k vam. Pripravite si dobre zvočnike, dovolj velik ekran, dobro si založite domači bife in hladilnik, obutev in obleka pa naj bosta topla, udobna, primerna za v dnevno sobo,« pravi Magnifico.

Koncert iz televizijskega studia Dom Svobode si bo mogoče ogledati na svetovnem spletu. Vstopnico, s katero prejmete tudi povezavo do posnetka nastopa, si lahko zagotovite le na spletni strani www.entrio.si. Posnetek koncerta bo na spletu kupcem na voljo 24 ur od uradnega začetka.

Sveže informacije o dogodku lahko spremljate na Magnifico FB strani: https://www.facebook.com/magnifico.offical